Keuze Vrij Bij Mij
Doriene 06-2022 

Jaren geleden las ik het boek van Astrid Marx: "Van secretaresse tot Sjamaan" in één adem uit. “Zou het dan toch de bedoeling zijn?”, dacht ik nog.

Ergens in 2017 is mij ingefluisterd dat het een goed idee was een eigen sjamanendrum te maken. Ik begreep toen nog niet waar dat toe zou leiden. Het ritme - wat voortkomt door met intentie op het geitenvel te slaan - is een leidraad in mijn leven. AHEE!!"

Als Sami - Lightshaman werk ik met de instrumenten die ik in me draag. Hiervoor gebruik ik klank, muziekinstrumenten en intuïtieve creatiekracht om daar uiting aan te geven. Handel ik naar de eerste impulsen. Vanuit Heelheid, in verbinding met de oermoeder, zij die via mij spreekt. En maak connectie met ....

Mijn eigen ruimte innemen
Doriene 11-2021

Al heel lang voel ik me verbonden met Indigenous culturen en waar zij voor staan. Waar het binnen een stam vooral gaat om samen. Met elkaar, voor elkaar en met een groot respect voor Moeder Aarde. 

Het is nu november 2021 en het voelt alsof alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en gevoeld ook letterlijk samen-komt. Mijn drum is in oktober 2021 officieel ingewijd tijdens een prachtige verbindende drumceremonie met mijn zielenfamilie. Voel me zo dankbaar en intens gelukkig dat mijn leven meer vervuld is. En mijn ontdekkingsreis me telkens een stapje dichterbij de kern brengt.

Naar die vrije ruimte om te Zijn wie ik ben.

Mobirise

Op de helft! 

In april van 2021 ben ik gestart met de AD(H)D Coach opleiding van ADHD Nederland. Eigenlijk wist ik al dat deze opleiding in eerste instantie veel met en voor mij zou doen. Alleen nu we op de helft zijn, realiseer ik me dat ik dit effect niet had kunnen vermoeden. Het is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb gegeven, mijn eigen innerlijke ontdekkingsreis 2.0. 

Want wat is er allemaal helder geworden in mij, nu ik steeds meer inzichten krijg over hoe mijn eigen systeem werkt en waardoor de verstrikkingen en overlevingsmechanismen zijn ontstaan. POEH! Best pittig. Dat gevoel beleven we in allemaal op onze eigen manier. Afgelopen maandag werd ik getriggerd tijdens een ogenschijnlijk kleine oefening, de impact was mega. Ik ben er de hele dag nog een beetje wazig van geweest. En zo vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plek.

Dat we al op de helft zijn is Mindblowing… elke keer kijk ik met enthousiasme uit naar het volgende blok. Niet alleen door wat we leren, ook door de band die is ontstaan met de groep, met elkaar. Wat een fijne groep! Het voelt als een warm bad te weten dat we allemaal met gelijkwaardige processen bezig zijn en elkaar volledig zien en accepteren voor wie we zijn. Dan heb ik het nog niet eens over onze kanjers van trainsters. Die hebben het soms best ....

Lees hier verder


Herstart!
Doriene 05-2021 

In de winter van 2015 schreef ik in mijn laatste column voor Alphen Into Business; "I'll be back!", vlak voordat ik mijn bedrijf uit liet schrijven bij de KvK.

Op 21-06-'21 .......

Schone lei
Doriene 12-2019

Ergens in 2019 kwam ik in contact met Sandra Doevendans. Zij vroeg me of ik mijn verhaal aan haar wilde vertellen voor het boek Schone lei. Inmiddels is het boek uit en te bestellen via deze link

Shine, baby shine! 
Doriene 04-2019

Als vrouw en ondernemer ben ik in de wieg gelegd om te ‘shinen’. Om mijn beste kwaliteiten en kennis met de wereld te delen. In het spotlicht te staan. Vanaf nu.......

AD(H)D en planning
Doriene 02-2018 

ADHD-ers. Die kunnen toch he-le-maal niet plannen? Zal ik je eens wat geks vertellen? Dat kunnen ze dus wel!

Want het enige wat er anders is ......

©2021 De Rustige Stuiterbal - KvK 83162976 - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Vrijgesteld van btw

AI Website Builder